UUDET NETTISIVUT, OSOITE

AJANKOHTAISTA

STOP

NÄMÄ VANTAAN ROTARYKLUBIN SIVUT OVAT TULLEET TIENSÄ PÄÄHÄN: NIITÄ EI ENÄÄ PÄIVITETÄ POIS LUKIEN OHJELMA
Tähän on muutama syy:
1) Google Sites -sivustoalusta, jota nämä sivut käyttävät hyväkseen, on teknisesti ja visuaalisesti vanhentunut,
2) Konvertointi uuteen Google Sites - sivustoalustaan, joka on äskettäin tullut mahdolliseksi, edellyttäisi käytännössä sivujen rakentamista uudelleen,
3) Nykyiset sivut eivät edusta Rotary-sivustojen yhtenäistä ilmettä ja jos sivut konvengoitaisiin uudelle Google Sites -alustalle, täytyisi nämä muutokset myös ottaa huomioon,
4) Suomen Rotary uudistaa Suomen Rotaryn, piirien ja klubien sivustot vastaamaan kansainvälisen Rotaryjärjestön graafista ilmettä. Suomen Rotaryn uudistettu verkkosivusto avautui tavoiteaikataulun mukaisesti viime toukokuun lopussa (tutustu: rotary.fi/). Klubien sivustopohjat yhtenäisine perussisältöineen ovat pian valmiina klubeja varten. Suomen Rotary suosittelee, että klubit siirtävät sivustonsa tälle yhdenäiselle, Rotaryn ohjeistuksen mukaiselle pohjalle mahdollisimman pian. Vantaan Rotaryklubi on päättänyt siirtyä näiden uusien sivujen käyttöön.
VANTAAN ROTARYKLUBIN VUOSIKERTOMUS 2017-2018

SUOMEN ROTARYN UUDET SIVUT AVATTU
Tutustu uusiin sivuihin: www.rotary.fi

KLUBIMME ALUSTAVA OHJELMA KAUDELLE 2018-2019
Lataa pdf-muotoinen alustava ohjelma tutustuaksesi tulevan kauden tilaisuuksiin napsauttamalla TÄTÄ.
VAIHTO-OPPILAAMME GERARD CASTILLO ESITTÄYTYI
Vaihto-oppilaamme Gerard Castillo
Meillä oli mielenkiintoinen tilaisuus kuunnella 12.4. australialaisen vaihto-oppilaamme kokemuksia Suomesta ja taustoista kotimaassaan. Gerard on Fosterista, 13000 asukkaan kaupungista Itä-Australiasta, Sydneystä jonkin verran pohjoiseen. Hän on ollut Suomessa nyt kolme kuukautta. Ensimmäisenä hänen täytyi "opetella" paikallisille tavoille, kuten oikeanpuoleiseen liikenteeseen, liukuportaissa kulkemaan oikeaa reunaa, totutella lumeen ja suomen kieleen, ja opetella ensimmäisiä sanoja, kuten "makkara". Hiihtäminen ei kuulema oikein onnistunut, vaikka hän surffaa kotonaan merellä.

TUTUSTU FACEBOOK-SIVUUMME: Napsauta tästä

KLUBIVIERAILUJA JA STANDAARIEN VAIHDOT
Klubimme jäsen Matti (Matkaaja) Jakonen on vieraillut kolmessa eri klubissa Afrikassa ja vienyt viemisinä klubimme standaarin ja tuonut tuomisina vierailtujen klubien standaarit.
Matti Jakonen leikkaamassa kakkua Ugandan rotaryklubissa
"Kunnitoitettuna vieraana" Matti sai luvan leikata kakun Ugandan rotaryklubin kokouksessa.
Stellenbosch (Etelä-Afrikka)
Standaarien vaihto Stellenboschissa Etelä-Afrikassa. Matti kertoo, että "

jouduttiin pitämään ylimääräinen kokous, koska vierailupäivänäni sitä ei ollut. Todellista rotarihenkeä, koska paikalle saatiin kuusi rotaria keskellä päivää.  Niin, Stellenbosh on Etelä-Afrikassa yksi kuuluisimmista viininviljelyalueista, ja sen viinit ovat todella hyviä..."
Durban (Etelä-Afrikka)
Standaarien vaihto Durbanissa Etelä-Afrikassa.

TULEVAN ROTARYVUODEN OHJELMA
Pekka Korhonen pyytää, että jäsenet varaisivat tulevan rotaryvuoden ohjelmasta itselleen sopivan viikkokokouksen esitelmän ajankohdaksi. Tapana on ollut, että itse kukin jäsen pitää silloin tällöin esitelmän tai hankkii esitelmöijän tai löytää vierailukohteen. Varaa aika TÄMÄN LINKIN KAUTTA. Lisäksi lista kiertää kokouksissa.

ROTARY NORDEN DIGILEHTENÄ
Rotary Norden on saatavilla digilehtenä Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Toimi seuraavasti: 1) avaa Windows-kuvakkeen avulla ohjelmaluettelo ja 2) valitse sieltä Microsoft Store (ohjelmat aakkostettu), Microsoft-kaupan avauduttua 3) kirjoita hakukenttään (suurennuslasin kuvan vieressä) Rotary Norden ja 4) klikkaa valinnaksi Rotary Norden. Asennus alkaa ja tuota pikaa se on valmis. Ohjelma saattaa kysyä, kiinnitetäänkö aloitusvalikkoon, vastaa myöntävästi. Kun avaat ohjelman, ruudun alareunassa olevaan tehtäväpalkkiin ilmestyy rotary-logolla varustettu ikoni. Klikkaa sitä hiiren kakkosnäppäimellä ja valitse "Kiinnitä tehtäväpalkkiin", jolloin ohjelma on aina valmiina käytettäväksi ilman etsimistä. Rattoisia lukuhetkiä. Numero 1/2018 TÄSTÄ.

VANTAAN ROTARYKLUBI MUKANA YHTEISVASTUUKERÄYKSESSÄ
Yhteisvastuu - logo
Klubimme jäsenet osallistuvat yhteisvastuukeräykseen kahdella tapaa: joko ovat mukana lipaskeräyksessä kerääjinä tai lahjoittavat suositussumman 50 €/henkilö.

VAIHTO-OPPILAAMME TERVEISET AUSTRALIASTA
Vaihto-oppilaamme Alise Lang Australiassa 2017-18
Vaihto-oppilaamme Alise Langin tervehdys Australiasta on luettavissa tästä. Katso kuvat tästä.

ITSENÄISYYSPÄIVÄ SEPPELEENLASKU JA LIPPUTERVEHDYS
Myyrmäen RK laskee seppeleen 6.12.17 Suomi 100-v juhlassa Pyhän Laurin kirkolla

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä juhlisti Vantaan Rotaryklubien puolesta Myyrmäen RK. Yllä kuva seppeleenlaskusta ja lipputervehdyksestä sankarihaudalla Pyhän Laurin kirkon vieressä.

INTERCITY-KOKOUS
Intercity-kokous 20.11.17, prof. Martti Häikiö esitelmöi Pehr Svinhufvudista
Kuva: Ossi Leppänen
Vantaan klubien Intercity-kokouksen järjestelyvuoro oli Myyrmäen klubilla. Kokouksessa esitelmöitsijänä oli prof. Martti Häikiö, jonka aiheena oli "Marraskuu 2017 - ensimmäinen vallankumous ja Svinhufvudin itsenäisyyssenaatti".

Esitelmä valotti mielenkiintoisella tavalla Pehr Svinhufvudin elämää ja erityisesti Svinhufvudin merkittävää panosta itsenäisyytemme saavuttamisessa. Itsenästymisen vaiheiden kronologiaan ja henkilöhakemistoon voi perehtyä sivulla www.itsenaisyys100.fi.

VANTAAN ROTARYKLUBIN AVUSTUSKOHDE KENIASSA YALAN KYLÄSSÄ
Vantaan Rotaryklubin avustuskohde Keniassa Yalan kylässä
Katso Jukka Ahokkaan esittelyvideo avustuskohteestamma (avaa video tästä).

TAIDEKOTI KIRPILÄ
Vierailimme (avec) Taidekoti Kirpilään, P. Hesperiankadulle Helsingissä, 2.11.17 klo 17 (lue lisää).

RISTO IHALAINEN PRESIDENTIKSI KAUDELLE 2017-18
Käätyjen vaihto tapahtui to 14.6.17 Fazerilassa, joka on myös uusi kokoontumispaikkamme. 


KLUBIMME UUSI KOKOONTUMISPAIKA: FAZERILA
Kokoonnumme kauden 2017-18 Fazerilassa osoitteessa:
Faxer Experience Vierailukeskus, Fazerintie 6, 01230 Vantaa. Jätämme hyvästit lyhyelle yhden kauden vierailulle Heurekaan remontin vuoksi.

SUOMEN LAHJA MAAILMAN LAPSILLE
Rotarysäätion laajamittaisen avustustoiminnan mahdollistamiseksi rotarit järjestävät varainkeräyksen tavoitteen ollessa Suomessa 1 miljoona US dollaria. Lue lisää tästä ja tästä.
LAHDEN HIIHTOKISAT
Tunnelmia 4.3.17. Korhonen, Hirvonen, With ja Lahti Lahden kisoissa.
Klubimme innokkaat hiihjäjät osallistuivat Lahden kisoihin. Sitä tunnelmaa ei pääse nauttimaan TV:n ääressä.Vantaan Rotaryklubi osallistuu yhteisvastuukeräykseen.LUE: JOEN TILASTA NETTISEURANTA, julkaistu Rotary Norden nr. 7, 2016, Nr. 1, 2017

SUOMEN SOTILASKARTOITUS 400 VUOTTA - ERKKI-SAKARI HARJUN KIRJOITTAMA TIETOKIRJA
Klubimme jäsen maanmittausneuvos Erkki-Sakari Harju on kirjoittanut tietokirjan, joka käsittelee Suomen sotilaskartoitusta 400 vuoden ajalta. Siinä kerrotaan muun muassa se, että armeija oli 2000-luvun karttauudistuksen takana. Lue lisää napsauttamalla kuvaa.


MINNA VATANEN-SALMI PRESIDENTIKSI KAUDELLE 2016-17
Käätyjen vaihto tapahtui to 16.6.16 Malmgårdin kartanossa. Kuvassa kauden 2015-16 presidentti Jukka Ahokas luovuttaa Minnalle presidentin rotarymerkin.
Kuva: Arja Oksanen

YHTEISVASTUUKERÄYS 2016
Vantaan Rotaryklubi osallistui yhteisvastuukeräykseen joko kerääjänä tai lahjoittamalla vapaaehtoisesti keräystilille suosituksen mukaisen summan 50 €. Klubi tilittää kertyneet varat yv-keräystilillle kerralla. Lisätietoja ja varaustilanne täällä.
Tikkurilan seurakunnasta diakoni Hanna Raunu kävi kertomassa sekä hänen majoituksessaan olleesta vaihto-oppilaasta Martin Uerlichistä että Adele Raunun tilanteesta Saksasta. Varsinainen aihe oli yhteisvastuukeräys, josta  60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 20 % kirkon ja seurakuntien tekemään avustustyöhön. Suomessa torjutaan nuorten syrjäytymistä ja tuetaan heidän elämänhallintataitojensa kehittymistä  osallisuutta partiotoiminnan avulla. Ugandassa Yhteisvastuu tukee nuorten ammattikoulutusta ja toimeentuloa.

VIDEO VANTAAN ROTARYKLUBIN MATKASTA TANSANIAAN
Katso video
POLION VASTAINEN TAISTELU JATKUU
Tässä rokotetaan lasta Nepalissa Birgunkissa.

TANSANIAN MATKA 25.10.-6.11.2015

Joukko kolmen vantaalaisen rotaryklubin edustajia, Vantaan Rotaryklubin johdolla, teki tutustumismatkan Tansaniaan vierailemalla muun muassa rotaryklubeissa Dar es Salaamissa, Mtwarassa ja Arushassa. Matka tehtiin yhteistyössä suomalaisen kehitysjärjestö Liike ry:n kanssa. Voit seurata matkaa klubimme Facebook sivuilla osoitteessa: www.facebook.com/vantaanrotaryklubi

A group from three Rotary clubs of the city of Vantaa, led by the Rotary Club of Vantaa, make a study trip to Tanzania, paying visits, inter alia, to Rotary clubs in Dar es Salaam, Mtwara and Arusha. The study was arranged in cooperation with the Finnish NGO Liike. You may follow the trip on the vantaanrotaryclub facebook pages:  www.facebook.com/vantaanrotaryklubi

SILAKKASOUDUN KUVASATOA
Katso kuvaesitys tästä

VANTAAN ROTARYKLUBI RY:N VUOSIKERTOMUS 2014-15
VAIHTAREITA VASTASSA 2.8.15

2015_08_02 Vaihtareita vastassa lentokentällä

Kuvat: Matti Jakonen

VANTAAN ROTARYKLUBIN VIDEO ROTARIUDESTA
Klubimme teki 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaksi videota, alla olevan esitelyvideon (3:22) ja pitemmän puolen tunnin yksityiskohtaisemman videon. Toimimme yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun, Rotarypiiri 1420:n, sponsoriemme VV Auto Group Oy:n ja Vantaan Energia Oy:n kanssa.
Tässä pitempi versio ensin, noin puoli tuntia ja alempana lyhyt versio, 3 m 22 sek.

Vantaan Rotaryklubi 50-vuotta -video
VANTAAN ROTARYKLUBI JA MIESKUORO VANTAAN LAULU LAHJOITTIVAT KONSERTTITUOTTOINA LASTENSAIRAALA 2017:LLE YHTEENSÄ 1473 €. Lue lisää ... 


VANTAAN ROTARYKLUBIN VUOSIKERTOMUS 2013-14


MAAILMAN POLIOPÄIVÄ (WORLD POLIO DAY): 24.10.2014
Rotaryt viettivät polion vastaisen taistelun vuosipäivää 24.1.14. 

JÄSENEKSI ROTARIKLUBIIN: LUE LISÄÄ!  A New Generation in Rotary (Members of the Rotary Club of Sunyani East, Ghana, explain how their club began, and why Rotary is the best place to find fun, companionship and service).


JUHLAVUODEN AVAUS PURUVEDELLÄ JA SAVONLINNASSA 23.-24.7.14

Puruveden muikkuja paikallisten paistamana
Puruveden muikkuja (Kuvaajat: Arja Oksanen, Matti Jakonen, Jussi Lahti, Matti Tossavainen, Titta Tossavainen)

VARSOVAN MATKA 8.-11.5.2014

Varsova 2014 - Jussi Lahti

Varsova 2014 - Matti Tossavainen

Varsova 2014 - Arja Ahteen kuvaamana


KLUBIMME AMMATTIPALVELU: YHTEISTYÖ TIKKURILAN LUKION KANSSA
Pentti Hirvonen, Arja Ahtee ja Airi Kansanen klubistamme, opinto-ohjaaja Nanna Oinonen Tikkurilan lukiosta, kevät 2014


INTIA JUHLII: 3 VUOTTA ILMAN POLIOTA
VIETIMME JOULUJUHLAA 12.12.2013
Havukoskella Teräsvaarisalissa.
Vieraamme Vanhusten Kotiapusäätiön hallituksen puheenjohtaja Jaakko Vastamäki vasemmalla. Rotareja oli paikalla 21 ja aveceja 15.


LIPPULINNA JA SEPPELEENLASKU: ITSENÄISYYSJUHLA PYHÄN LAURIN KIRKOLLA
Vantaan Rotarit olivat Pyhän Laurin kirkon sankariristillä itsenäisyyspäivänä 6.12.2013 mukana lippulinnassa ja laskimme seppeleen kaatuneiden muistoksi.

20131206 - Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet


YHTEISTYÖKLUBIMME: SEAL´S BARK WATERFRONT RC SOUTH AFRICA

Alue: 9350. www.waterfrontrotary.org. Newsletter vol 23 no 17. Vaihdamme kuulumisia ja viikkoraportteja. Kansainvälisten asioiden asiamies kääntää keskeisiä osia englanniksi. Alla tuore kuva.

END POLIO NOW


Read Rotary Voices: Stories of service from around the world

VAIHTO-OPPILAITA VASTASSA LENTOKENTÄLLÄ 3.8.13

Pons Vitor Kliemann Brasiliasta ja Matti Jakonen. Artikkeli Rotary Norden -lehdessä 6/2013.

VAIHTO-OPPILAAMME TIIA RAHKONEN USA:SSA

Blogi: "GOOD MORNING USA"


VANTAANJOKI-AIHEISEN KIRJOITUSKILPAILUN TULOKSET

Vantaan Rotaryklubi järjesti kevään 2013 aikana kirjoituskilpailun Tikkurilan lukion oppilaille. Kilpailun voitti Bogdana Mikhlik (kuva) aiheellaan "Vesi ei ole sairas". Kirjoituskilpailun yhteenveto. Muut stipendin saajat olivat Annaleena Väkeväinen ja Marika Luostarinen.


Vantaan Rotaryklubi edistää Itämeri-Vantaanjoki tietoutta.
"Jätevesi yhä Vantaan riesa", Helsingin Sanomat 28.2.2013

PETS 9.3.2013 Munkkiniemen yhteiskoulu. DGE Ilkka Torstila avaa tilaisuuden.

  

Postimerkein poliota vastaan Saksassa, lue juttu (engl).


INTERCITY-KOKOUS, Vantaan neljän rotaryklubin yhteinen kokous pidettiin kuluvana rotaryvuonna Tikkurilassa Vantaan kaupungintalolla, jossa kuultiin kaupunginjohtaja Nenosen esitelmä Vantaan tilanteesta, sen näkymista ja myös pohdintoja metropolialueesta. Kiinteistökehityspäällikkö Sakari Koivisto piti tietoiskun kaupungintalon ja sen ympäristön rakennusvaiheista ja -suunnitelmista.

Intercity-kokous 18.10.2012LUKUTAITO
770 miljoonaa ihmistä ei osaa lukea. Katso video (eng). Lue lukutaitopäivästä.

Liisa Tenhunen-Ruotsalainen: "Asiaa Rotarylehdistä ja julkisuuskuvasta yleensä".HISTORIAA

KLUBIMME ROTARYLAATTA
Klubimme rotarylaatta, 31 x 31 cm
Klubimme rotarylaatta on ansiokkaasti palvelut useiden kokoontumispaikkojemme ulkoseinässä. Uusi kokouspaikkamme Fazerilan Experience -keskus on moderni, hieno, lasiseinäinen rakennus, joten laatan kiinnittäminen sinne ei ole mahdollista. Fazerilan ajaksi laitamme laatan klubin varastoon odottamaan mahdollista seuraavaa kohdetta. Siksi aikaa laatta saa loistaa meidän kotisivullamme. Strategiset mitat: 31 x 31 cm, paino jotain 5-10 kiloa (keittiövaaka näytti 5 kg:n jälkeen  STOP-merkkiä), ilmeisesti valettu messingistä).

VANHAN JÄSENARKISTON KUVIA
Klikkaa  oheista linkkiä, kuvanäkymä albumista tulee esille, klikkaa kuvaa, se tulee suuremmaksi. Henkilonimet saa esiin, kun klikkaa oikean yläkulman (i) -kohtaa.
Linkki kuviin. Alla esimerkkinä Ahlman Kaj.

IN MEMORIAM
Veli Erkki Ensio Veräjänkorva, 3.12.1932 - 12.10.2016. Klubimme jäsen 1967-73 ja 1994 kuolemaansa saakka. Luokitus: Kunnallishallinto. Otamme osaa suruun. 

PHF PAST PRESIDENTTI PERTTI TÖRMÄLÄLLE
Kauden 2014-15 presidentille Pertti Törmälälle RI myönsi PHF-arvon, jonka antoi presidentti Jukka Ahokas.

"Puhe naiselle": Aarne Pehkonen Vantaan Rotaryklubin 50-vuotisjuhlassa 23.4.2015 sen teeman mukaan, jonka piti Aulis Sallinen samasta aiheesta 50 vuotta sitten (Sallinen alla olevassa kuvassa keskellä, hieman oikealle).
Arkistojen kätköistä löytö: Toinen kuva Kulosaaren Casinon 23.4.1965 Charterjuhlasta. Kuva Sulo Kosunen.
Klubimme perustajajäset Kulosaaren Casinolla 23.4.1965 Charter-juhlassa. Kuva Sulo Kosunen.

Vanraan Rotaryklubin viiri sisältäen Rotary International -logon. Viiri on otettu käyttöön vuonna 1998 ja on voimassa edelleen.
Tapani Jokelan vuonna 1967 suunnittelema klubimme standaari Vantaan lohenpyrstöineen palveli tehtävässään runsaan kolmen vuosikymmenen ajan. Pienen salapoliisityön avulla standaari kuten myös sitä edeltävä luonnos löytyivät. Kuva: Matti Tossavainen.

"Ajatuksia elämän varrelta", Tauno Lonka, omakustanne 1991. Veli Tauno oli klubimme perustajajäsen, sai PHF-arvon 1987, oli jäsenenä 1963-1994 ja kunniajäsen 1994-1995
Piirin D 1420 piirijuhla- ja kokouslehti vuodelta 1994: Lue! Osa 1 sivut 1-3, osa 2 sivut 3 - 30. Skannaus: TietoSeniorit

Piirikokous D1420 5.-6.3.1994 lehden kuvat


Piirin D 1420 piirijuhla- ja piirikokouslehden kuvat (5.-6.3.1994) (skannaus ja kuvankäsittely: TietoSeniorit)

Piirijuhla Fur Centerissä 5.3.1994

Kuvat Jussi Lahti. Diojen skannaus ja kuvakäsittely TietoSeniorit

Standaarit vuodesta 1965 alkaen

Kuvaesitys. Kuvat saa suurina koko ruudun esityksenä klikkaamalla kuvaa ja valitsemalla "Koko näyttö" ja vielä isompana painamalla näppäintä F11.
STANDAARIT
Klubille luovutetut standaarit
Klubille luovutetut standaarit maittain
Klubin luovuttamat standaarit
Kadonneet standaarit maittain

Klubimme Charter-jäsenemme Sulo Kosusen puhe "Klubimme alkuajoilta" (video, aloita kohdasta 2:30).
Puutarhajuhlan viettoa Marjaniemessä veli Martti Salomaan kotona kesäkuussa 1986 (Erik Zetterström, Pertti Viitanen, Mikko Vesa, Antti   Keskinen, Rauno Kostiainen ja Maija Zetterström. Kuvan omistaa Antti Keskinen)
Puutarhajuhlan viettoa ..., vasemmalla Antti Keskinen, keskellä Pertti Viitanen , Aarne Pehkonen ja Sulo Kosunen sekä pari tunnistamatonta. Kuva Antti Keskisen)
.

Klubimme 10-vuotisjuhlassa v. 1975 puhetta pitämässä Pertti Viitanen. Paikka lienee Karjala-talo Helsingissä. Etualalla DG Veikko Laine, kirurgiprofessori, oikealla puolella hänen rouvansa. Taustalla pylvään vas. puolella pankinjoht. Olli Virtanen, oikealla häämöttää Erkki Reittilä

Pertti Viitasen presidenttivuoden piirikokous pidettiin Hyvinkään uudehkossa Rantasipissä. Vuosi on 1975. Tässä Pertti pyörähtelee vaimonsa Liisan kanssa.


Paul Harris – mitali vuosimallia 1986,  varsin kookas


Vantaan Rotaryklubin vuosijuhlaesitelmä 3.2.2011
Esko Kaarna: Past Director Jouko Huttusen näkemyksiä rotaryn olemuksesta
Esko Kaarna (Kuva: Matti Jakonen)
Vantaan Rotaryklubin historiaesitelmä 29.1.2005
Esko Kaarna: Puhe historiikin julkistamistilaisuudessa 23.2.2006
Esko Kaarna: Historiikin pohjateksti
Vantaan Rotaryklubin historiikki 1963-2005
Mahdollisuus veljeyteen - tilaisuus palveluun
Esko Kaarna (tiedoston koko 12 MB, 224 sivua)


Klubimme järjestyksessä toinen standaardi, joka suunniteltiin Vantaan ammatti- ja taideteollisessa oppilaitoksessa, otettiin käyttöön 1998. Standaardin nimi "Kuohut" viittaa klubin toiminta-alueeseen Vantaan joen varsilla (Kuva: Pertti Viitanen).

Sulo Kosunen (yllä, kuva: Matti Tossavainen) esitelmä 9.2.1995
30-vuotiselta taipaleelta
Klubimme Charter-juhla pidettiin 10.4.1965 Kulosaaren kasinolla, jossa läsnä oli Charter-jäsenemme Sulo Kosunen. Hänellä oli tallessa myös juhlan ohjelma ja juhlameny,
katsottavaksenne ja hänen tekemät muistiinpanot tilaisuuksiin liittyen, katso tästä.POISNUKKUNEILLE

Mahdoton ratkaista (Alpo Noponen, osin muutettu): Muisto