Etusivu‎ > ‎Ilmoitukset‎ > ‎

Tiedote jäsenille: Internet-sivuja uudistettu

lähettänyt Matti Tossavainen 23.6.2010 klo 9.20   [ 23.6.2010 klo 9.24 päivitetty ]
Hyvä Rotary, 

nettisivujamme on uudistettu soveltaen maltillista esitystapaa, vältetty monimutkaisuutta ja pysytty pelkistetyissä näkymissä. Sivuille ei ole laitettu välkkyvää tai vilkkuvaa, kuten monilla internet-sivuilla on tapana. Toki sivuja voi elävöittää ja parantaa, mutta siihen toivon Sinulta ehdotuksia. Sivut eivät vielä ole täysin valmiit, mutta tästä eteenpäin on hyvä jatkaa.

Käy tutustumassa sivuihin, kirjaudu sieltä Jäsensivuillemme myös pikalinkkejä käyttäen (esim. suoraan viikkoselosteisiin), testaa lataamalla julkisilta sivuilta jokunen dokumentti (jostain syystä ne joko latautuvat tai eivät lataudu ilman kirjautumista, pitäisi kylläkin), klikkaile sivuja, jotta virheet paljastuisivat ja uudet ehdotukset tulisivat päivänvaloon.

Ohessa linkki sivuillemme

www.vantaanrotaryklubi.net

Jäsensivujen kirjautumistunnus on siis muotoa etunimi.sukunimi ja sen lisäksi tarvitaan se oma salasasana (jos se ei löydy tai kirjautuminen onnistu, klikkaa kohtaa "Postia sivustovastaavalle" ja laita selvityspyyntö sitä kautta minulle. Tämä edellyttää, että Sinulla on käytössä sähköpostiohjelma tietokoneellasi, muussa tapauksessa lähetä viesti netissä olevaa sähköpostiasi käyttäen osoitteeseen admin@vantaanrotaryklubi.net).

Hyvää Juhannusta.

Terveisin

Matti Tossavainen
Comments