Rotary

UUDET NETTISIVUT, OSOITE
Ole innostaja

En inspirationskälla

Be the inspiration


Yleistä


Vantaan Rotaryklubin perustava kokous pidettiin hotelli Olympian kabinetissa 29.10.1963, aloitti väliaikaisella luvalla toimintansa 11.11.1963 ja Charterjuhla pidettiin Kulosaaren kasinolla 10.4.1965. Perustajajäseniä oli 27 henkilöä. Tällä hetkellä klubissamme on jäseniä yhteensä 55, joista naisia on 8 ja kunniajäseniä 3. Ensimmäinen nainen presidenttinä oli Kaarina Ylönen rotaryvuonna 2010-2011. 

Esitelmät viikkokokouksissa


Klubimme on tunnettu laadukkaista ja asiantuntevista alustuksista ja esitelmistä ja niitä täydentävistä vierailuista yrityksissä ja monissa muissa kohteissa. Lisäksi teemme matkan joko kotimaahan tai ulkomaille vuosittain. Klubin hyvä henki heijastuu läsnäolotilastoissa: jäsenet tykkäävät käydä klubissa toisiaan tapaamassa, esitelmiä kuuntelemassa, ottamassa osaa keskusteluihin ja jos he eivät pääse, hankkivat paikkauksia muissa klubeissa vierailemalla.

Stipendit

Klubimme lahjoittaa stipendejä Tikkurilan lukion oppilaille vuosittain. Lisäksi teemme ammattipalvelun merkeissä yhteistyötä Tikkurilan lukio kanssa hankkimalla luennoitsijan Studia Generalia-luentosarjaan ja järjestämällä kontaktiemme avulla opetuksen osana olevia yrityskäyntejä.

Polio+

Tuemme vuosittain Polio+ -kampanjaa.

Yhteisvastuukeräys
Osallistumme Tikkurilan seurakunnan kanssa yhteisvastuukeräykseen vuosittain. Keräystuotto on vaihdellut 2000 - 3000 €:n tienoilla vuosittain. 

Nuorisovaihto
Vaihto-oppilaamme 2015-2016 Adele Raunu Saksassa.
Joka toinen vuosi lähetämme ja vastaanotamme yhden vaihto-oppilaan yhteistyössä RK Airportin kanssa. Edellinen vaihto-oppilaamme oli Tiia Rahkonen, joka vietti vaihto-oppilasvuoden USA:ssa.

www.vaihtarit.info  ja tarkemmin rotaryorganisaatiosta: www.vaihtarit.info/rotary.html ja Suomen Rotaryn nuorisovaihto www.ryefinland.com/

Vantaanjoki- ja Itämeri

Vaikutamme Vantaanjoen ja Itämeren tulevaisuuteen positiivisesti, osallistumalla Itämerihaasteeseen, pitämällä aiheeseen liittyviä asiantuntijaesitelmiä ja levittämällä Vantaanjoki-Itämeri-tietoutta.

Erillisprojektit

Mahdollisuuksien mukaan teemme myös yhden rotaryvuoden kestäviä palveluprojekteja.


Mikä on Rotary?

Jäseneksi? Yleisesite!

Vantaan Rotaryklubin englanninkielinen esite (in english)
Lataa (download) tästä.

Jäseneksi Vantaan Rotaryklubiin

Ota yhteyttä: sihteeri@vantaanrotaryklubi.net

This is Rotary - Rotary International

Rotary International
Rotarypiiri 1420
Suomen Rotary
NuorisovaihtoSuomen Rotaryn